Data: 16/03/2019

Partit: Torrons Vicens Força Lleida  CE B – BC Tecla Sala B

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Barris Nord, Lleida. 12:45.

Resultat: (97–35)

Parcials: (23 – 9), (33 – 8), (24 – 10), (17 – 8).

Àrbitres: (Rué, M. i Alimbau, M.)

Jugadors equip A: Sarrate (8), Sarrate (27), Sisteró (8), Bernat (2), Solsona (12), Plana (15), Ibars (10), Varela (2), Palomino (6), Segura (7).

Entrenador equip A: Miquel Gómez i Carla Calonge

Jugadors equip B: Estanyol (-),  Badorrey (7), González (6), Madero (4), Vidal (6),  Fumado (1), Niubó (5), Serrano (2), González (-), Pérez (-), Mesías (4).

Entrenador equip B: Francàs, M.

Crònica: Una nova victòria del júnior de primer any a casa que certifica el seu bon estat de forma abans de l’últim partit contra un rival superior que jugaran en aquesta primera fase (Jac Sants). Els de casa sortiren a demostrar tot el seu potencial i malgrat alguns errors en defensa, el partit fou molt complet i el domini aclaparador (tal i com demostra el resultat). L’energia amb la que jugaren els 40 minuts va fer que els rivals d’Hospitalet no els poguessin seguir el ritme, i el control que van mostrar del rebot, tant en atac com en defensa, multiplicava les seves opcions en atac i dividia les del Tecla Sala. El segon període fou demolidor (33-8) i cal destacar que els rivals només anotarien un màxim de 10 punts en un dels períodes, el tercer. Ara els del Força Lleida encaren una important jornada que els enfrontarà al Jac Sants, segons en la classificació i el millor atac del grup i segon millor atac de la competició. Sens dubte serà un bon test per tal de mesurar forces de cara a la segona fase.