Data: 3/03/2019

Partit: Torrons Vicens Força Lleida  CE B – Sarsa Bages La Salle Manresa 1

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Barris Nord, Lleida. 12:30.

Resultat: (89–59)

Parcials: (20 – 16), (27 – 17), (24 – 10), (18 – 16).

Àrbitres: (Farran, A. i Ros, D.)

Jugadors equip A: Sarrate (22), Sarrate (16), Bernat (4), Solsona (13), Plana (15), Ibars (3), Varela (2), Quintana (9), Segura (-), Malla (5).

Entrenador equip A: Miquel Gómez i Carla Calonge

Jugadors equip B: Plans (8),  Palà (11), Torreguitart (8), Llopis (1), Oliva (8),  Cuñé (9), Herbera (4), Torra (-), Bergas (-), Piella (10).

Entrenador equip B: Lavín, I.

Crònica: El júnior de primer any del Força Lleida aconsegueix una nova victòria a casa. El partit començava amb els locals un xic adormits, deixant-se portar pel partit sense demostrar el ritme i la duresa amb els que són capaços de jugar. Al llarg dels següents tres períodes, i gràcies al control del rebot ofensiu i defensiu, i a les bones maneres exhibides durant els molts contraatacs que podrien treure, anaren eixamplant la diferència fins a aconseguir endur-se el partit de manera còmoda, però no poc lluitada. Cal destacar també, a part del contraatac, l’encert en els tirs lliures (21/29), que demostra la solidesa mental dels locals al llarg del partit. De totes maneres, si els de Lleida volen arribar a competir contra equips com el JAC Sants, han de fer en general moltes passes endavant a nivell defensiu, sobretot en l’un contra un i en el bloc directe. Cal sobretot més responsabilitat individual i consciència de la importància que té això si es vol competir de veritat a la 2a fase júnior de 1r any.