Data: 17/02/2019

Partit: Torrons Vicens Força Lleida  CE B – Salle Ploms Reus

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Barris Nord, Lleida. 16:00.

Resultat: (82–45)

Parcials: (19 – 6), (9 – 25), (28 – 7), (26 – 7).

Àrbitres: (Garcia, A. i Farré, J.)

Jugadors equip A: Sarrate (11), Sarrate (7), Sisteró (-), Bernat (3), Solsona (16), Plana (6), Ibars (-), Varela (13), Quintana (14), Palomino (9), Malla (3)

Entrenador equip A: Miquel Gómez i Carla Calonge

Jugadors equip B: Molina (1),  Rodríguez (7), Ramos (9),  Panadés (1), López (10), Ruiz (5), Jansa (2), Rué (-), Olaria (8), Estivill (2).

Entrenador equip B: Panadés, J.F.

Crònica: El júnior de primer any del Força Lleida aconsegueix una nova victòria a casa. El partit començava amb els locals molt endollats, deixant als visitants amb tant sols 6 punts en deu minuts gràcies a una bona defensa i, sobretot, al control del rebot. El segon període començava amb una baixada de tensió dels locals, després d’un petit parcial de 4 a 0 que els col·locava 23-6 al marcador, i creient que el partit estava ja solucionat, deixaren de pressionar, controlar el rebot i ritme de partit per acabar encaixant un parcial de 3-23. Bon correctiu per un equip que no pot oblidar que han de portar i elevar al màxim el ritme de partit per poder ser competitius contra tothom.

A la sortida dels vestidors, i amb la lliçó apresa, tornava el domini local. Transicions ràpides, defenses més que correctes, pilotes recuperades, segones opcions després de rebots ofensius, etc. En resum, un ritme que els visitants no van poder aguantar i que va permetre al Força Lleida guanyar el partit de manera còmoda després d’una bona reacció.