Data: 4/11/2018

Partit:  Torrons Vicens Força Lleida  CE B – Club Natació Terrassa 1

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Barris Nord, Lleida.

Resultat: (66–47)

Parcials: (17 – 15), (19 – 19), (11 – 15), (25 – 16).

Àrbitres: (Doblas, A. i Soteras, A.)

Jugadors equip A: Sarrate (11), Sarrate (13), Sisteró (4), Martí (4), Ortega (10), Sobrepere (0), Bernat (7), Solsona (6), Plana (7), Ibars (0), Varela (4).

Entrenador equip A: Miquel Gómez i Carla Calonge.

Jugadors equip B: Sabater (2), Gumà (2), Trujillo (5), Recuero (0), Díaz (1), Tasdies (4), Fernández (6), Descalzi (15), Puig (2), Blanco (6), Girón (4), Borrell (0).

Entrenador equip B: Atora, F. I López, Ll.

Crònica: Partit molt irregular dels jugadors del Força Lleida contra el Club Natació Terrassa. Els locals començaven el partit amb una defensa més que correcta que no permetia anotar al conjunt visitant fins al minut 6 de partit. Tanmateix, es repetia la història pels de casa, que tot i trobar situacions alliberades per tirar i disposar també de 4 tirs lliures (errors no forçats) no arrencaven fins el minut 4 de partit. Un cop trets fora els nervis, parcial de 15 a 5 per tancar el període amb 10 punts d’avantatge, gràcies a la bona defensa que estaven realitzant. El 2n període començava amb uns visitants endollats des de la línia de 3 i un Força Lleida que semblava que es conformava amb la diferència aconseguida durant els primers 10 minuts. Fins a dues vegades durant el període s’intentava fer reaccionar als locals mitjançant temps morts, però el parcial es tancaria amb un 14 a 14 i mantenint els 10 punts de diferència tot i haver baixat molt el rendiment, sobretot defensiu, exhibit durant els primer període.

A la segona part es repetiria la història. Uns primers minuts en els que els locals tornarien a imposar el seu ritme per tornar a aconseguir un +10 al tancar el quart, i un últim període en el que tornarien a deixar somniar als de Terrassa en una possible remuntada, apropant-se aquests a tant sols 11 punts i tenint un triple per posar-se a 8. Tot i això, els egarencs no aprofitaren la seva oportunitat, i un últim parcial de 10 a 2 sentenciava el partit. Els jugadors del Força Lleida hauran de guanyar en regularitat i concentració si volen arribar a competir contra els equips potents del grup.