Data: 07/05/2016

Partit:    Júnior 1er Any: U.E. Mataró – Torrons Vicens Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Poliesportiu Barris Nord, 17.45h

Resultat: 67 – 55

Parcials: (19 – 16), (14 – 15), (15 – 7), (19 – 17)

Arbitres: Alcañiz – Vicente

Jugadors equip A: Gonzalez (17), Sola (16), Gabardos (0), Torre (2), Teixidó (14), Traoré (10), Moreno (0), Estany (8), Baixeras (0), Trias (0)

Entrenador equip A: Rubio i González

Jugadors equip B: Vicens (0), Martí, P. (3), Bergadà (20), Capdevila (4), Lafuente (21), Florensa (0), Gabernet (0), Guim (2), Peremartí (2), Martí (3), Grau (0)

Entrenador equip B: Jiménez i Nadal

Crònica:

El Torrons Vicens Força Lleida va perdre a la pista del Mataró l’oportunitat d’assegurar el factor pista per als ¼ de final de la categoria, el partit es va decantar a favor dels visitants en el tercer quart, moment en que els visitants van tenir molt problemes per anotar tot i seleccionar correctament els tirs en la majoria d’ocasions.

El partit en línies generals es decantava cap a un costat o un altre per petits detalls. De fet si no fos per la mala sort en atac en el tercer període, el Torrons Vicens Força Lleida hauria arribat segurament amb moltes de competir per la victòria al darrer període.

El resultat doncs és enganyós pel que es va veure a la pista, el Torrons Vicens Força Lleida va fer un dels millors partits de la temporada, defensivament parlant, però no va tenir sort de cara a cistella, davant de l’equip més fort físicament de la categoria. A més a més els locals van aconseguir cistelles en els últims segons de moltes possessions, de dos i de tres, castigant l’esforç defensiu dels visitants.

Tot i la derrota, l’equip ha d’estar satisfet la intensitat defensiva mostrada a pista i les ganes de competir i guanyar fins al final, aquest és l’únic camí a seguir.