Data: 31/01/2016

Partit:    Júnior 1er Any: Torrons Vicens Força Lleida – Maristes Ademar

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Barris Nord, 16:00 h

Resultat: 77 – 52

Parcials: (19 – 14), (19 – 8), (15 – 10), (24 – 20)

Arbitres: Nuñez – Kim

Jugadors equip A: Vicens (16), Martí, P (10), Bergadà (8), Capdevila (2), Lafuente (20), Guim (10), Florensa (6), Gabernet (10), Martí, X (1), Peremartí (6), Grau (2)

Entrenador equip A: Jiménez i Nadal

Jugadors equip B:  Duart (2), Saladrigas (3), Fernandez (4), Sanabria (13), Muñoz (0), Almansa (12), Querol (0), Lopez (8), Parra (5), Jara (0), Padilla (5)

Entrenador equip B: Capità

Crònica:

Últim partit de la primera fase de la lliga Júnior de primer any que enfrontava a dos equips on, a nivell classificatori, el Torrons Vicens Força Lleida es jugava finalitzar la fase com a primer de grup davant un Maristes Ademar que, a l’anada, li va crear molts problemes.

El Torrons Vicens Força Lleida no entrava bé al partit i deixava que el Maristes Ademar agafés confiança amb les primeres dues cistelles del matx, gràcies a errades defensives. En atac els locals començaven molt erràtics en el tir exterior, però a mesura que van anar entrant en el partit, el Torrons Vicens Força Lleida començava a controlar el ritme del mateix.

Al segon quart una defensa intensíssima dels locals, conscient del que no s’havia fet bé al primer quart, va donar un parcial 8 – 2 en els primers 5 minuts, tot i que el Torrons Vicens Força Lleida continuava errant situacions clares de tir i no era capaç de finalitzar amb encert a prop de cistella.

El tercer quart va seguir la dinàmica del segon, però els locals van baixar la seva agressivitat defensiva i els visitants s’apropaven als 10 punts de diferència, però un nou bon parcial del Torrons Vicens Força Lleida tornava a ficar el +21 a favor.

L’últim quart va ser un intercanvi de cistelles per acabar amb el marcador final, finalitzar la fase amb la primera plaça de grup a la butxaca i un bon regust de boca abans de començar una segona fase que enfrontarà al Torrons Vicens Força Lleida als millors equips júniors de primer any de la categoria.