Data: 10/04/2016

Partit:    Júnior 1er Any: Torrons Vicens Força Lleida – Sant Josep de Badalona

Pavelló i hora de Joc: Barris Nord, 16:00 h

Resultat: 73 – 66

Parcials: (23 – 10), (19 – 14), (10 – 22), (21 – 20)

Arbitres: Panadero, R. – Martin, J.

Jugadors equip A: Vicens (10), Martí (12), Bergadà (9), Capdevila (2), Guim (5), Lafuente (23), Florensa (0), Gabernet (4), Martí (1), Peremartí (2), Grau (3)

Entrenador equip A: Jiménez, Nadal i Lopez

Jugadors equip B:  Montalvo, Contreras (2), Carballo (12), Clape (8), Roures (2), Perseguer (2), Nogales (7), Lorente (18), Sola (6), Teruel, Rios, Rozas (9)

Entrenador equip B: Roca, M i Amigo, P.

Crònica:

Bona victòria del Torrons Vicens Força Lleida en el partit que l’enfrontava al primer classificat de la lliga, el Sant Josep de Badalona, que arribava imbatut a Barris Nord i que havia guanyat al partit d’anada per 26 punts de diferència.

Els lleidatans van sortir a la pista amb el millor inici de partit de la temporada, amb una gran defensa que permetia recuperar pilotes i córrer la pista per anotar cistelles fàcils, a més en atac estàtic l’equip es va mostrar molt solvent, llegint molt bé a la defensa i amb una circulació molt fluïda de pilota. El Sant Josep no va poder reaccionar i entrar al partit fins al minut 8, moment que aconseguia el primer punt amb un parcial de 19 – 1 en contra. El quart acabaria 23 – 10.

A la represa, i entre segon i tercer quart, el Sant Josep es va anar ficant en el partit i va demostrar perquè és el líder de la categoria, aconseguint retallar la diferència al final del tercer a 7 punts.

L’últim període va seguir la tònica dels dos anteriors, el Sant Pep gràcies a una bona feina defensiva aconseguia cistelles fàcils, per la seva part el Torrons Vicens Força Lleida s’estancava en atac i no aconseguia la primera cistella fins gairebé als 4 minuts de l’últim quart. El Sant Josep es ficaria 2 punts per sobre a falta de 4 minuts per acabar, un tems mort local canviaria la dinàmica i amb un parcial de 7 – 0 tornaria a ficar pel davant a un Torrons Vicens Força Lleida que ja no deixaria escapar la victòria.