Data: 14/02/2016

Partit:    Júnior 1er Any: Sant Josep de Badalona – Torrons Vicens Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Barris Nord, 16:00 h

Resultat: 84 – 58

Parcials: (27 – 9), (24 – 20), (12 – 16), (21 – 13)

Arbitres: Puchol – Nuñez

Jugadors equip A: Contreras (18), Carballo (7), Clape (14), Roures (2), Perseguer (0), Nociales (13), Lorente (2), Montalvo (6), Teruel (13), Barriga (3), Rozas (2)

Entrenador equip A: Roga, M

Jugadors equip B:  Vicens (0), Martí, P (3), Bergadà (11), Capdevila (8), Lafuente (0), Guim (10), Florensa (1), Gabernet (6), Martí, X (8), Peremartí (5), Grau (6)

Entrenador equip B: Jiménez i Nadal

Crònica:

Derrota clara d’un Torrons Vicens Força Lleida que es va veure sorprès pel nivell d’intensitat, velocitat, encert i to defensiu d’un Sant Josep de Badalona que està cridat a ser un dels millors equips de la categoria.

El partit no va començar del tot malament pels visitants, una mica desencertats i concedint alguna cistella fàcil, un triple que ficava el 5 – 11 en el marcador, obligava a demanar temps mort visitant davant la dinàmica que agafava el partit. A la represa del temps els locals van aprofitar un parell de pèrdues de pilota del Força per castigar des de més enllà dels 6,75 i augmentava la diferència fins als 14 punts en minut i mig, el quart finalitzava amb un petit intercanvi d’atacs que aprofitaven millor els locals amb 27 – 9 en el marcador.

El segon quart va ser un intercanvi de cistelles, amb un Torrons Vicens Força Lleida atacant molt millor però molt feble al darrera, concedint cistelles fàcils, al final d’aquest període es va baixar una mica els braços i es va rebre un nou parcial contra de 8 – 2 que feia augmentar encara més la diferència a la mitja part.

A la sortida del tercer quart els visitant van tenir la oportunitat de castigar als locals amb fins a 4 accions clares de fer cistelles per ajustar el marcador, però aquestes accions no es van materialitzar. Una milloria clara defensivament, sumat a un bon joc col·lectiu en atac, va donar el període als visitants per a baixar la diferència dels 20 punts.

A la represa però els locals van tornar a marcar el to del partit i el Torrons Vicens Força Lleida va baixar una mica els braços, el resultat no va ser més abultat gràcies a l’encert de 6,25 al final del partit. Al final derrota merescuda per 26 punts de diferència, en un partit per aprendre dels errors i millorar el que es va fer bé.