Data: 11/11/2018

Partit: Sarsa Bages La Salle Manresa 1 – Torrons Vicens Força Lleida  CE B

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Salle Manresa, Manresa.

Resultat: (66–81)

Parcials: (12 – 18), (14 – 19), (17 – 21), (23 – 23).

Àrbitres: (Aguilera, M.A. i Lupion, LL.)

Jugadors equip A: Plans (9),  Pala (13), Torreguitart (-), Llopis (4), Oliva (-),  Solsona (4), Herbera (4), Torra (2), Noguera (14), Navarro (4), Piella (2), Portella (10).

Entrenador equip A: Lavín, F.

Jugadors equip B: Sarrate (18), Sarrate (3), Martí (9), Ortega (3), Sobrepere (-), Sisteró (8), Bernat (18), Solsona (-), Plana (12), Ibars (4), Varela (6).

Entrenador equip B: Miquel Gómez i Carla Calonge.

Crònica: El júnior de primer any del Força Lleida s’ha imposat a la pista de la Salle Manresa per quinze punts de diferència. El partit començava amb un 5 a 16 a favor dels visitants que imposaven una bona defensa i gràcies a 2 triples i bones transicions marcaven les primeres diferències al marcador. De totes maneres un 7-2 encaixat en tant sols un minut i mig feia que acabés el període amb tant sols 6 punts de diferència a l’electrònic. Un segon quart amb imprecisions per part dels dos equips, però els lleidatans més encertats des de la línia de 3 punts (tres triples en 3 minuts, un a l’últim sospir del període) feien que s’arribés a la mitja part amb onze punts d’avantatge pels de la terra ferma.

La segona part començava amb un canvi de plantejament per part de la Salle Manresa, l’entrenador del Bages presentava una defensa pressionant a tota pista, saltant als dos contra uns que, molt ben executada per part dels seus jugadors, posava als visitants en complicacions. Malgrat això, no aconseguien apropar-se al marcador. L’augment de l’agressivitat defensiva provocava imprecisions dels de Lleida, però els àrbitres mantenien el llistó de contacte. Això castigava als locals; entraven en bonus al minut 5 del tercer període, i els visitants ho aprofitaven amb un excel·lent 10/11 des de la línia de tirs lliures. De totes maneres, els de Manresa trobarien recompensa al seu esforç. Un parcial de 13 a 3 que no només trencava la barrera psicològica dels 10 punts, sinó que reduïa la diferència a tant sols 5, el marcador reflectia un perillós 56 a 61. Intercanvi de cistelles durant els següents 3 minuts, 66 a 72 a l’electrònic, i nervis per part dels dos equips que els lleidatans sabrien gestionar millor. Un últim parcial que retornava els 15 punts de diferència que ja havien arribat a aconseguir durant el partit, però massa patiment per un partit que tenien mitjanament controlat.