Data: 24/10/2015

Partit:    Júnior 1er Any: Força Lleida – UE Claret

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Poliesportiu Barris Nord, 16.00h

Resultat: 73 – 51

Parcials: (166), (24 – 20), (24 – 2), (9 – 23)

Arbitres: Domingo – Ugidos

Jugadors equip A: Vicens (12), Martí (8), Bergadà (4), Capdevila (7), Lafuente (18), Codina (1), Florensa (3), Puigrós (0), Peremartí (9), Lesan (8), Grau (0)

Entrenador equip A: Toni Jiménez Lamas

Jugadors equip B:  Gimenez (7), Ferrer (2), Sole (7), Marimom (8), Marin (2), Paton (9), Baro (1), Vives (1), Carrera (0), Martin (0), Neira (13), Amate (0)

Entrenador equip B: Martínez, G.

Crònica:

Partit molt irregular del Júnior de primer any del Força Lleida que,tot i sense jugar un bon partit i amb poca consistència defensiva en molt moments del partit, va acabar guanyant de 22 punts.

El primer quart va començar amb un Força Lleida molt tou en defensa i un Claret que va sortir nerviós a la pista, costant-l’hi molt atacar i encarar cistella. El Força Lleida anava sumant cistelles, però només a base de la seva superioritat tècnica, amb un joc molt imprecís.

Al segon quart el Claret va sortir més descarat i això es va traduir en un intercanvi de cistelles, ja que el Força Lleida va començar a córrer més en atac i anotava fàcil, però en atac estàtic li costava molt passar-se la pilota i el Claret per la seva banda havia perdut la por inicial.

Al tercer quart el Força Lleida va decidir tornar a defensar deixant a 2 punts en el parcial d’aquest quart al Claret, tot i així l’atac no era gens fluït però en menys d’un minut, a base de robar pilotes, s’aconseguia un bon parcial de 9 – 0. Finalment el quart acabava amb 64 – 28 en el marcador.

L’últim període el Claret va tirar d’orgull i va aprofitar la feblesa defensiva d’un Força Lleida que ja havia donat el partit per guanyat. Així els visitants van aconseguir un meritori parcial de 9 – 23, toc d’atenció per al Força Lleida que va donar una imatge dolenta a les acaballes del partit.