Data: 19/03/2016

Partit:    Júnior 1er Any: CEB Marc Gasol – Torrons Vicens Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Montfalgars, 16:00 h

Resultat: 49 – 71

Parcials: (8 – 21), (11 – 18), (14 – 15), (16 – 17)

Arbitres: Senent – Jiménez

Jugadors equip A: Iopma (14), Cortijo (1), Scherber (6), Adan (4), Quintana, Puig (6), Sanchez, Robles (0), Rosito (6), Ros (0), Rodriguez (2), Ollero (8)

Entrenador equip A: Comas, A i Juanola, S

Jugadors equip B:  Vicens (0), Martí, P (3), Bergadà (19), Capdevila (1), Lafuente (22), Guim (3), Florensa (3), Gabernet (0), Martí, X (12), Peremartí (3), Mata (3), Grau (3)

Entrenador equip B: Jiménez i Nadal

Crònica:

Victòria merescuda del Torrons Vicens Força Lleida a la pista del CEB Marc Gasol de Girona.

Els lleidatans, tot i rebre la primera cistella del partit, començaven molt ficats al partits i aconseguien imprimir el seu ritme de joc des de el primer moment. La intensitat defensiva de l’equip, feia que aquest pugues córrer en atac i, gràcies a una bona circulació de pilota i la correcta selecció de tir durant tot el quart, aquest acabaria 8 – 21 a favor del Torrons Vicens Força Lleida.

A la represa més del mateix i, tot i les variants defensives del rival, els lleidatans seguien molt encertats de més enllà de 6,25 en atac, sumat al bon to defensiu de l’equip que no deixava fer cistelles fàcils al rival.

El tercer i l’últim quart van seguir sent de domini lleidatà, tot i alguna reacció puntual dels gironins, en aquests períodes el Torrons Vicens Força Lleida va baixar un parell de marxes en defensa i va permetre cistelles fàcils rivals, en atac va seguir la mateixa tònica que la resta del partit.

En definitiva, gran partit del Torrons Vicens Força Lleida en molts aspectes que va aconseguir una victòria important i solvent.