Data: 16/04/2016

Partit:    Júnior 1er Any:  CB. Cerdanyola – Torrons Vicens Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Guiera, 10:30 h

Resultat: 55 – 61

Parcials: (11 – 9), (14 – 16), (16 – 19), (14 – 17)

Arbitres: Quintana, J. – Abello, J.

Jugadors equip A: Pastor (4), Caballero (0), Teruel (1), Sacristan (14), Granero (0), Sanchez (5), Medina (16), Castellano (0), Perez (0), Sanchez (9), Orihuela (4), Miro (0)

Entrenador equip A: Zamora, D.

Jugadors equip B: Vicens (8), Martí (4), Bergadà (13), Capdevila (3), Lafuente (16), Guim (0), Florensa (0), Gabernet (6), Martí, X. (3), Peremartí (8), Grau (1)

Entrenador equip B: Jiménez i Nadal

Crònica:

Partit gris el que va enfrontar el Torrons Vicens Força Lleida i el CB Cerdanyola.

Els dos equips van sortir a pista una mica precipitats en atac estàtic, el Cerdanyola intentava córrer i aconseguir cistelles fàcils, per la seva part el Torrons Vicens Força Lleida jugava sense ritme i amb molt poca lectura en atac. Tot i així els visitants demostraven que defensivament estan en línia ascendent i només encaixaven 11 punts en el primer període.

A la represa els visitants van jugar amb més ordre en atac, però baixaven una mica la seva consistència defensiva i el Cerdanyola aprofitava molt bé cada error per aconseguir anotar, el parcial acabaria amb un raquític 25 – 25 en el marcador després de 2 quarts jugats.

El tercer quart va seguir la dinàmica del segon. El Torrons Vicens Força Lleida aconseguia ficar-se per davant i aconseguir les primeres avantatges, tot i així l’equip seguia sense jugar amb ritme en transició i això va evitar que es pogués augmentar la diferència.

L’últim període va ser clarament de color visitant, va ser el primer període que l’equip va intentar córrer i va aconseguir marxar fins a 12 punts en el marcador, un temps mort local trencaria la dinàmica, faria canviar l’aire de partit tot el Cerdanyola, tot i no poder remuntar la diferència , va aconseguir guanyar l’average amb el Torrons Vicens Força Lleida per 1 punt de diferència.

Al final victòria visitant per 55 – 61.