Data: 08/11/2015

Partit:    Júnior 1er Any: C.B.Prat – Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal, 11:00 h

Resultat: 58 – 57

Parcials: (5 – 8), (16 – 11), (16 – 20), (21 – 18)

Arbitres: Quintana – Ramírez

Jugadors equip A: Ramirez (3), Vila (3), Ibars, Periante (4), Canela, Cabrera (8), Mett (9), Tejeda, Esteller, Salazar, Cabrera (11), Navas (18) 

Entrenador equip A: J. Jimenez

Jugadors equip B:  Vicens (16), Martí (0), Bergadà (12), Capdevila (4), Lafuente (15), Guim (7), Florensa (0), Gabernet (0), Martí (2), Peremartí (0), Lesan (2), Grau (0)

Entrenador equip B: Toni Jiménez Lamas

Crònica:

Partit molt dolent del Força Lleida a casa del Prat.

Des de un primer moment es va poder veure que el Força Lleida no tenia encert de cara a cistella. Fins a 6 llançaments clars van fer falta per anotar els primers 2 punts per als visitants, el primer quart acabaria amb un 5 – 8 al marcador amb el Força Lleida defensant correctament però amb una falta de precisió i frescor important.

 Realment aquesta va ser la tònica del partit, el Força Lleida va deixar que el Prat anés trobant-se a la pista i fes el seu partit. A més la falta d’encert i la manca de velocitat a la sortida del contraatac, junt amb pèrdues inexplicables de pilota, va fer que el Prat es mantingués en el partit i que mai pogués marxar en el marcador.

Al final de l’últim quart, i a falta de 10 segons per acabar el partit, el Força Lleida guanyava de 2 punts, però el número 4 local va anotar un triple (el seus únics 3 punts en el partit) que va forçar que el Força Lleida es jugués el resultat del partit en l’última jugada, malauradament fins en 3 ocasions la pilota no va voler entrar i el resultat final va ser de 58 – 57, en un partit que no es va decidir per aquesta jugada sinó pel còmput dels 40 minuts.

D’aquesta forma el Força Lleida suma la seva primera derrota a la lliga.