Data: 23/04/2016

Partit:    Júnior 1er Any:  C.B. Almeda – Torrons Vicens Força Lleida

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Almeda, 18:15 h

Resultat: 77 – 52

Parcials: (19 – 12), (18 – 7), (28 – 16), (18 – 17)

Arbitres: Olvera, E. – Lopez, J.

Jugadors equip A: Tabau (3), Moreno (9), Gassana (7), Navas (8), Ipas (0), Suriol (3), Molina (3), Clapes (17), Ramirez (0), Carrillo (6), Pallas (14), Moix (10)

Entrenador equip A: Brugue, M.

Jugadors equip B: Vicens (0), Martí, P. (9), Bergadà (5), Capdevila (9), Lafuente (4), Guim (4), Florensa (0), Gabernet (9), Martí (6), Peremartí (3), Grau (3)

Entrenador equip B: Jiménez i Nadal

Crònica:

Derrota merescuda del Torrons Vicens Força Lleida en un partit en que l’Almeda no va donar cap tipus d’opció.

Els locals van sortir amb moltíssima intensitat i gràcies a un joc directe, una alta circulació de pilota i aprofitant les errades defensives dels visitants, es ficava el 12 – 0 en el marcador. Val a dir que la sort no estava de part del Torrons Vicens Força Lleida ja que en aquest parcial va tenir opcions de poder anotar però la pilota no val voler entrar.

Amb temps i rotació de banqueta es va aconseguir els primers punts i es retallava el marcador a 19 – 12 al final del primer període. Malauradament el segon període va seguir la tònica del primer, els locals anaven sumant poc a poc i els visitants seguien sense trobar el seu joc, ni en atac ni en defensa.

El tercer període els visitants van voler sortir amb molta empenta, i tot i que trobaven accions de molta avantatja o tirs lliures, l’equip no va poder retallar distàncies i els locals es mostraven encertadíssims en totes les seves accions de tir.

L’últim període va ser de ratxes dels dos equips, amb el partit completament sentenciat i un resultat final de 77 – 52.