La Sala V4B del Barris Nord ha estat escenari d’una nova jornada formativa dins el programa “En Bones Mans”, impulsat la temporada passada amb l’objectiu de formar i educar pares, mares i nens i nenes esportistes d’equips base. Més de 70 persones, entre pares, mares, jugadors de la base… han assistit a aquesta aquesta nova sessió d’aprenentatge, la qual ha tingut un protagonista clau: el somriure.

Toni Fontcuberta, especialista en risoteràpia, ha posat el toc d’humor en la jornada d’avui. “La diversió en el món de la formació esportiva” ha estat el títol protagonista d’una sessió dividida en dues parts: per una banda, una xerrada informativa sobre la importància de passar-ho bé i gaudir fent esport, la qual ha tingut lloc a la Sala V4B del Barris Nord (la Sala VIP); i per l’altra, un taller pràctic de risoteràpia, celebrat sobre el parquet del Barris Nord, on pares, mares i jugadors de la base han estat els protagonistes de minuts de riures i compartir experiències.

A més de treballar per a la formació de joves esportistes, el Força Lleida aposta per oferir coneixements de qualitat a pares, mares i persones de l’entorn de l’esportista, uns coneixements de la mà de professionals del sector en forma de píndoles formatives carregades de contingut.