L’Actel Força Lleida ha perdut 84-60 en la jornada número 11 de la temporada 2017-2018 davant el C.B Prat al pavelló Joan Busquets de la ciutat barcelonina.

El 1Q ha començat amb els dos equips molt encertats en atac (13-12). Els homes de Borja Comenge, en els primers instants del partit, han controlat el rebot tant ofensiu com defensiu i han tingut una molt bona circulació de pilota en atac. Ha estat un primer període molt igualat, amb molts intercanvis de cistelles pels dos equips. Al final s’ha arribat amb el marcador de 22 a 20 a favor del C.B Prat. A l’inici del 2Q  els jugadors de l’Actel Força Lleida han sortit molt intensos en defensa, provocant al rival cometre errors no forçats en atac. Però els barcelonins, des de la bona defensa, han començat a trobar situacions més comòdes en atac (29-22), amb un parcial de 7 a 2 als primers instants del període. Tot i així, l’Actel Força Lleida ha reaccionat rapidament amb un contundent parcial de 2 a 11 que ha provocat que el míster local demanes minut (31-33). A la represa, ha continuat la màxima igualtat en el marcador, arribant al descans amb el resultat de 42-40 a favor dels locals.

El 3Q s’ha iniciat amb un mal començament dels homes de Borja Comenge; amb moltes imprecisions i dubtes en atac. Els locals han pogut córrer en transicions molt fàcils en atac, fet que ha provocat que immediatament l’entrenador lleidatà demanes minut (46-40). A la represa, els locals s’han continuat sentint molt còmodes a la pista amb un contundent parcial de 14 a 2 al marcador en els primers cinc minuts del període, que ha obligat a Borja Comenge a tornar a parar el partit (56-42). A continuació, l’Actel Força Lleida ha pujat la intensitat en defensa, reduint la bona ratxa ofensiva dels barcelonins amb un parcial més igualat de 7-6. Al final del tercer període s’ha arribat amb el marcador de 63-48.  Els últims 10 minuts ha continuat el domini local, arribant a la màxima diferència del partit (80-55). Els locals han seguit molt intensos en defensa, provocant que els lleidatans se’ls hi fes molt difícil estar còmodes en atac. Finalment s’ha arribat amb el resultat final de 84-60.

 

MVP de l’equip: Djukanovic (13 de valoració).

Màxim anotador de l’equip:  Ogungbemi i Djukanovic (13p)

Ogungbemi (13p), Vinos, Lafuente (4p), Feliu (10p), Rubín de Celis (2p), Juampi, Davis (9p), M. Martí (5p), Djukanovic (13p), Mbaye (2p) Karena (2p).

Foto de Carla Sam