L’Actel Força Lleida ha perdut 71-81 en la jornada número 10 de la temporada 2017-2018 davant el Carramimbre CBC Valladolid al Barris Nord.

El 1Q ha començat  amb un contundent parcial de 12 a 2 de l’Actel Força Lleida. Els homes de Borja Comenge en els primers instants del partit, han controlat el rebot tan ofensiu com defensiu i han tingut una molt bona circulació de pilota en atac, que ha obligat a l’entrenador visitant, Paco García, a parar immediatament el partit. A la represa els visitants han sortit amb molta més intensitat en el seu joc amb un parcial de 0-6 que ha col·locat  el 12-8 al marcador. Al final del primer període s’ha arribat amb el marcador igualat (17-17) gràcies al gran encert des del triple dels visitants. A l’inici del 2Q  els jugadors de l’Actel Força Lleida han començat amb un parcial de 0-4 en contra que ha provocat que Borja Comenge atures el partit. A la represa els lleidatans han igualat el marcador (21-21), però a continuació, els visitants han respòs amb un parcial de 0-9, amb tres triples consecutius, que han tornat a provocar que l’entrenador lleidatà demanes minut. A la represa hi ha hagut una molt bona resposta dels jugadors de l’Actel Força Lleida que gràcies a la fluïdesa en atac i el control del rebot, han fet un parcial de 14-2 per arribar a la mitja part amb el marcador de 37-36 amb un triple inversemblant des de mitja pista de Miki Feliu sobre la botzina.

El 3Q ha començat molt igualat amb intercanvis de cistelles dels dos equips (44-43). Però a causa d’un seguit d’imprecisions en atac dels lleidatans, i l’encert de cistelles claus en alguns moments del joc, els visitants s’han col·locat 46-51 al marcador quan faltaven tres minuts per acabar el tercer període. Els jugadors de Borja Comenge, a través de l’agressivitat defensiva han mantingut la diferència al marcador arribant al final del quart 53-58. Els últims 10 minuts han començat amb dues cistelles consecutives de Djukanovic que col·locaven a només un punt als lleidatans al marcador (57-58). Però el Carramimbre CBC Valladolid, molt encertats durant tot el partit des de la línia de 6,75, han sabut portar el ritme de partit en tot moment.  Als darrers minuts del joc els jugadors de Borja Comenge no han estat gaire encertats en atac i el control tan ofensiu com defensiu del rebot ha estat dominat pels visitants. Al final s’ha arribat amb el marcador de 71 a 81.

Borja Comenge a la roda de premsa ha felicitat el rival pel gran partit que ha fet en tots els aspectes del joc. I ha afegit que l’equip ha de seguir treballant.

MVP de l’equip: Ogungbemi (18 de valoració).

Màxim anotador de l’equip:  Ogungbemi (23p)

Ogungbemi (23p), Vinos, Lafuente, Feliu (6p), Rubín de Celis (6p), Juampi (5p), Davis (6p), M. Martí (10p), Djukanovic (19p), Karena (2p).