foto (19)L’entrenador del Força Lleida, Joaquin Prado, ha ofert aquest mati una roda de premsa en la que ha valorat l’estat actual de la plantilla del primer equip del club i diversos temes esportius més. Prado, que dilluns va arribar de disputar l’europeu sub18 com ajudant de la selecció estatal, ha valorat molt positivament la seva experiència amb el combinat estatal: “han estat 36 dies molt durs i molt bonics. Torno amb la maleta plena d’experiències i amb un bon aprenentatge”.

Sobre la formació de la plantilla del primer equip del Força Lleida, el tècnic asturià diu “que s’està treballant molt. Tenim moltes coses obertes i moltes decisions a prendre segons es tanquin unes o altres primer”. Segons Prado “el tipus de jugador que seguim buscant és un jugador amb ganes de treballar, progressar i que s’adapti a les nostres necessitats econòmiques”. Molts són els noms sobre els que se li ha preguntat a Prado (Paulí, Alzamora, Spires, Samu Domínguez…) ; “no diré noms com faig sempre per no entorpir operacions, però el perfil són jugadors joves amb ganes i algun veterà com Alzamora, que va ser clau l’any passat dintre i fora de la pista”.

El tècnic asturià confia en fer vàries incorporacions en els propers 10-15 dies, amb l aprevisió de començar al pretemporada el proper dilluns 25.