L’Actel Força Lleida ha arribat a un acord amb el base canadenc Jarred Ogungbemi-Jackson per a formar part del primer equip la temporada 2017-2018.

El jugador, de 25 anys va desenvolupar la seva carrera esportiva a la University of Calgary (Canadà) i, els dos últims anys ha jugat al Galitos-Barreiro de Portugal. La temporada passada va aconseguir ser el 3r màxim anotador i el 5è màxim assistent de la primera divisió portuguesa.

El jugador canadenc també posseeix la nacionalitat jamaicana, amb la qual cosa no ocuparà plaça d’extracomunitari a l’Actel Força Lleida.

 

SONY DSC

Nom: Jarred Ogungbemi-Jackson

Data naixement (edat): 11 d’agost de 1991 (25 anys)

Lloc de naixement: Winnipeg, Manitoba (Canadà)

Alçada: 1’78m

Posició: Base

 

Base pur en atac i defensa. Baix però físicament fort i ràpid. Té bon canvi de ritme en atac i la corpulència suficient per a defensar un jugador de talla superior. Capacitat de direcció i capacitat anotadora. Capaç d’anotar de moltes maneres diferents. Té recursos tant per penetrar com per parar i tirar des de qualsevol posició del camp. Molt segur en tirs lliures. No és conservador en el seu joc. Valent, li agrada prendre riscos i és capaç d’anotar cistelles en situacions complicades, de fer passades sorpresives.