Data: 14/01/2017

Partit: Zamar 2000 Salle Ploms – Torrons Vicens Força Lleida  CE A

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Joan Sirolla, Reus.

Resultat: (67-66)

Parcials: (12 – 15), (14 – 15) / (28 – 16), (13– 20)

Àrbitres: (Audi, J.M. i Caparrós, M.)

Jugadors equip A: Jorba (19), Martínez (1), Serrano (18), Cabezas (6), Sardina (12), Riuella (-), Boada (2), Cañellas (4), Revilla (-) i Garcia (5).

Entrenador equip A: Sebastià, M.

Jugadors equip B: Torn (-), Oliva (2), Serra (8), Puigfel (-),  Begué (4), Rosell (-), Jové (2), Águila (3), Quintana (22), Bernaus (7) i Garcia (18).

Entrenador equip B: Miquel Gómez

Crònica:

Partit molt igualat el jugat a Reus entre la Salle Ploms i el Força Lleida. El matx començava amb un intercanvi de cistelles que acabava favorable als visitants al final dels dos primers períodes. De totes maneres, el baix nivell de concentració defensiva en alguns moments del tercer període faria que els jugadors de Reus es poguessin avançar per un punt al final d’aquest, i no va ser fins al penúltim minut de la primera part que els jugadors de Lleida van ser capaços de tornar a avançar al rival en el marcador per marxar a la mitja part amb un resultat favorable de 26-30, gràcies a l’encert des de la línia de tirs lliures.

A la represa els locals van sortir molt més endollats, i aprofitant moments altre cop de desconcentració defensiva, aquesta vegada en les transicions, van aconseguir anotar 28 punts en 10 minuts que els van permetre acabar el sisè període amb una diferència de 8 punts al seu favor. Els visitants van aconseguir remuntar durant els dos següents períodes, arribant a col·locar-se un punt per sobre a falta d’un minut per acabar el partit, que se’ls va acabar escapant tot i disposar d’un últim tir des de gairebé mig camp a falta de menys d’un segon per la botzina final.