Data: 21/01/2017

Partit: Torrons Vicens Força Lleida  CE A – Aracena CB Sant Josep A

Pavelló i hora de Joc: Poliesportiu Municipal Barris Nord, Lleida.

Resultat: (67–71)

Parcials: (18 – 8), (20 – 23) / (12 – 24), (17– 16)

Àrbitres: (Vega i De Toledo)

Jugadors equip A: Torn (-), Oliva (5), Serra (7), Puigfel (-),  Begué (2), Rosell (2), Jové (4), Águila (-), Quintana (13) i Garcia (34).

Entrenador equip A: Miquel Gómez

Jugadors equip B: Saurina (2), Igualador (14), Perera (6), Correa (29), Fernandez (-), Torres (7), Garcia (3), Fajado (-), Puig (3) i Rauder (7).

Entrenador equip B: Franquesa, G.

Crònica:

Partit molt disputat dissabte passat a Barris Nord entre un dels clàssics del bàsquet català com és el Sant Josep de Badalona i el Força Lleida. El partit començà amb un Sant Josep intentant fer una defensa molt dura a tota pista, amb 2 contra 1 constants intentant que els locals perdessin pilotes abans de creuar el mig del camp. Lluny d’això, els locals se’n van sortir molt bé d’aquesta pressió i amb un ritme alt de joc aconseguien arribar al final del 2n període amb un resultat favorable de 18 a 8. El partit seguiria amb aquesta mateixa dinàmica fins arribar a la mitja part, tot i que el Sant Josep aconseguí retallar diferències apropant-se als 7 punts gràcies a un gran encert ofensiu (28 punts en 2 períodes), contrarestats pels 23 punts dels locals, que feien que el marcador reflectís un resultat de 38 a 31.

El panorama del partit, però, canvià amb l’inici de la 2a part. Els visitants aconseguien capgirar per un punt el marcador, amb un parcial de +8 al final del 5è període, i gràcies a un gran encert des de la línia de 3 punts anotant 2 triples consecutius, agafava una renta de 5 punts quan es portaven disputats 30 minuts de partit. Els locals van arribar a perdre per 11 punts de diferència, distància que van anar retallant fins que als últims segons, una antiesportiva i una tècnica en contra els van fer perdre tota possibilitat de guanyar el partit, que es va endur el Sant Josep de Badalona per un resultat de 67 a 71.