Partit: Infantil:Torrons Vicens Força Lleida A- 59 – Club Bàsquet Igualada A-65

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Barris Nord, Lleida.

Resultat: (59–65)

Parcials: (20 – 9), (18 – 13) / (20 – 20), (11– 23)

Àrbitres: (Ugidos, A. i Soriano, M. A. )

Jugadors equip A: Calvet (9),Teixidó (3), Codina (2), Inglada (6), Corretgé (5), Delgado (5), Capell (4), Lesan (4), Rodoreda (2) i Casañé(19).

Entrenador equip A: Miquel Gómez

Jugadors equip B: Riera (33), Avellana (2), Sala (6), Santaularia (0), Salat (5), Balta (4), Balsells (11), Sevilla (3), Castells (1), Morros (0).

Entrenador equip B: Castellfort, P.

Crònica:

Partit realment disputat entre el Força Lleida i el CB Igualada. Els locals gràcies a una bona defensa i aconseguint robar força pilotes posen fins a 16 punts de diferència en el marcador, deixant a un molt bon rival amb males sensacions a l’arribar la mitja part. Els visitants a la sortida dels vestidors fan pagar als de Lleida amb la mateixa moneda, molts dos contra uns a tota pista que fan perdre una barbaritat de pilotes als locals i que posen l’empat al marcador a falta de només 5 minuts pel final del partit. L’encert i el físic d’un dels jugadors igualadins marca la diferència i al final els lleidatans perden un gran partit per només 6 punts. Molt bones sensacions i gran lluita dels de casa malgrat la derrota!