Data: 14/01/2018

Partit:  Torrons Vicens Força Lleida  CE A – Coalci CB Sant Josep A

Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Barris Nord, Lleida a les 12:45.

Resultat: (29-79)

Parcials: (12 – 18), (7 – 28) / (7 – 24), (3– 9)

Àrbitres: (Ugidos, A. i Soriano, M. A. )

Jugadors equip A: Calvet (-),Teixidó (-), Codina (5),  Inglada (-), Sanfeliu (-), Corretgé (3), Delgado (5), Capell (7), Lesan (2), Rodoreda (1) i Casañé (6).

Entrenador equip A: Miquel Gómez

Jugadors equip B: Falqués (4), Parra (10), López (6), Sanz (5), Chicharro (13), Ortega (14), Torra (4), Imañas (12), Franco (6), Orrantia (5).

Entrenador equip B: Pujol, J.

Crònica:

El partit ha començat amb uns locals molt endollats i posant contra les cordes a un dels clars candidats a quedar primers en aquest nou grup de la competició A2 en el que s’ha enquadrat l’equip de Lleida, el CB Sant Josep de Badalona. Els locals aconseguirien imposar-se en el primer dels vuit períodes per un resultat de 11 a 7 i generant molt bones sensacions. A partir d’aquí els visitants han aconseguit imposar el seu ritme i el la seva superioritat física a base de dos contra uns a tota pista i aconseguint córrer molt bé el contraatac després de rebot defensiu. Les coses ja no sortien tant fàcilment als de Lleida que, tot i mantenir la duresa defensiva, es trobaven encallats en atac, cosa que propiciava forts parcials a favor dels de Badalona, que trencaven d’aquesta manera el partit i s’enduien la primera victòria cap a casa.