Data: 09/10/2016

Partit: C.N Tàrrega A – Torrons Vicens Força Lleida  CE A

Pavelló i hora de Joc: Poliesportiu Barris Nord, 12:30h.

Resultat: (41-70)

Parcials: (13 – 15), (16 – 17) / (26 – 7), (22– 18)

Àrbitre: (De Toledo, C.)

Jugadors equip A: Ayats (-), Tugues (-), Armengol (4), Castillero (5), Verge (14), Palomino (-), Alet (2), Etchamendi (11), Freixas (5) i Montané (-).

Entrenador equip A: Sònia Aril

Jugadors equip B: Torn (4), Oliva (14), Serra (7), Puigfel (5),  Begué (-), Rosell (8), Jové (2), Águila (4), Quintana (16) i Bernaus (11).

Entrenador equip B: Miquel Gómez i Juampi Sutina

Crònica:

Partit molt complet tant en atac com en defensa dels jugadors del Torrons Vicens Força Lleida. Per primera vegada aquest any van sortir endollats des del començament del partit, i van aconseguir des del primer moment lleugeres avantatges en el marcador que cada vegada feien que juguessin amb més comoditat contra un rival que els havia de posar les coses molt difícils.

Gràcies a una defensa a tota pista intensa i valenta, van aconseguir culminar moltes jugades de contraatac, tot i que no sempre de manera efectiva. Cal tenir en compte que l’equip visitant va estar poc encertat, tot i disposar de tirs còmodes i contraatacs, i en alguna situació no va ser capaç de trobar el tir alliberat que es buscava. Malgrat això, les diferències es van anar eixamplant fins arribar al 41-70 final, fruit d’un treball constant.