Data: 18/05/2019

Partit:   CB Torrefarrera – Torrons Vicens Força Lleida C

Pavelló i hora de Joc:  Poliesportiu Municipal de Torrefarrera – (09:30)

Resultat: (16-68)

Parcials: (6 – 22), (6 – 24), (4 – 22), ( – )

Àrbitre: Burgos A.

Jugadors C. B. Torrefarrera:  Jordana D. 6; Cornella 0; Jordana P. 2; Romero 2; Martos 0; Carles 2; Izu 0; Alias 0; Marin 4.

Entrenadors equip A:  Sánchez i Barnaus

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida C: Artacho 6; Solans 10; Marín 9; Garcia 12; Casanova 2; Lamas 4; Barrachina 2; Perez 11; Valls 12.

Entrenadors equip B:  Lletjós i Prado

Crònica:

Bon partit del Torrons Vicens Força Lleida C, que aconseguí sortir victoriós del Poliesportiu Municipal de Torrefarrera en l’últim partit de la 2a fase (grup 3).

Un partit on els locals sortiren a per totes després del salt inicial, posant-li les coses molt difícils als lleidatans en l’inici del primer període, on el marcador al minut 3 era d’empat (4-4). Tot i això, a partir d’aquest moment, el Lleida incrementà la intensitat defensiva i començà a allunyar-se del marcador amb cistelles al contraatac, malgrat no haver-hi fluïdesa en atac estàtic. A partir del 3r i 4t període els lleidatans van començar a trobar-se còmodes en atac, movent bé la pilota i atacant valents la cistella, una tònica que perdurà fins al final del partit.

Malgrat la diferència al marcador, el CB Torrefarrera va mostrar un esperit competitiu durant tot el matx, demostrant així els seus valors d’esportivitat, esforç i millora.

En definitiva, un bon partit que ha servit per treballar i millorar moltíssim als dos equips.