Data: 25/5/2019

Partit:   Torrons Vicens Força Lleida B – C.B. Grup Barna A

Pavelló i hora de Joc:  Pavelló Barris Nord, 11:00h

Resultat: (62 – 77)

Parcials: (15 – 12), (16 – 26), (19 – 19), (12 – 20)

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida B:  Betbesé 6, Dominguez 5, Kalyvnovskyy 20, Bonjoch 6, Pifarré 0, Fernandez 1, Rosler 0, Vaikasas 4, Pallàs 12, Solans 3, Aguila 5

Entrenador:  Jiménez i Aresté

Jugadors CB Grup Barna:  Llanas 3, Caralt 0, Jara 6, De Manuel 9, Martinez 4, Palanca 15, Babot 10, Ruiz 24, Ferreras 2

Entrenador:  Salinas, Boada i Caballero

Crònica:

Gran partit del Torrons Vicens Força Lleida que va competir de tu a tu contra el líder grup, molt diferent del partit d’anada en que els barcelonins van tancar el marcador als lleidatans entre el 5é – 6é període del partit.

Aquesta vegada els lleidatans no es van deixar sorprendre per la pressió i la intensitat del grup Barna i van jugar amb molta més valentia, sent agressius cap a cistella a camps obert i en estàtic. Defensivament l’equip pressionava molt les línies de passada properes a la pilota i treballava amb molta activitat.

La tònica del partit va ser de molta igualtat i es va poder veure un bon partit de formació. La diferència en el marcador final va ser fruit al major encert dels barcelonins des de la línia de 3 punts (fins a 7 triples), que en moments importants obrien una petita escletxa que els lleidatans van saber aguantar i recuperar.

Finalment victòria per 15 punts de diferencia dels visitants en l’últim partit de la temporada dels lleidatans en un any que han crescut molt de forma individual i col·lectiva, gran temporada!!