Data: 27/04/2019

Partit: CB VIC 1 – Torrons Vicens Força Lleida CE “B”

Pavelló i hora de Joc: Castell d’en Planes, 17.45 h

Resultat: (70 – 56)

Parcials: (17 – 9), (10 – 17), (15 – 15), (28 – 15)

Àrbitre: Casals, T.

Jugadors CB Vic: Casanovas 0, Farrés 2, Teulats 3, Alonso 2, Pons 7, Lopez 24, Navas 6, Espuña 18, Sadurní 6

Entrenador: Sistrachs, Rierola.

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida B:  Vaikasas 3, Betbesé 3, Dominguez 0, Montull 8, Fernandez 7, Rosler 0, Pallàs 8, Bonjoch 14, Pifarré 7, Kalyvnovsky 6

Entrenador equip A:  Jiménez i Prado

Crònica:

Partit caòtic el que es va viure el passat dissabte al Castell d’en Planes de Vic, on el Torrons Vicens Força Lleida va perdre davant del Vic amb un marcador que no fa justícia al vist a la pista.

Els dos equips van competir durant 35 minuts, en un partit molt igualat. El Vic va aprofitar el seu físic i el major encert de cara a cistella a l’inici del partit i va competir millor el final del mateix.

La tònica general va ser que els locals van jugar un joc molt físic, buscant tota l’estona l’esquena de la defensa al contraatac, molt tancats en la seva pista defensiva i castigant en el rebot d’atac.

Per part dels lleidatans, tècnicament superiors i amb un joc viu de cara a cistella, es va notar un punt de mancar de competitivitat en els moments claus, els nervis van jugar en contra davant d’un Vic que va segon a la lliga i que només ha perdut 3 partits en tota la temporada.