Data: 24/03/19

Partit:   AE Minguella – Torrons Vicens Força Lleida B

Pavelló i hora de Joc:  AE. Minguella, 10.45 h

Resultat: (62 – 52)

Parcials: (17- 8), (16 – 17), (13 – 12), (16 – 15)

Jugadors AE Minguella:  Perez 9, Gubau 0, Esmuñoz 9, Saiz 5, Espinosa 5, Escobar 5, Gutierrez 12, Camps 0, Garcia 7, Fernandez 0, Cervera 6

Entrenador equip B:  Costa, Berraquero i Llongueras

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida B:  Vaikasas 12, Betbesé 8, Dominguez 2, Montull 2, Viladegut 9, Kalyvnovskyy 5, Bonjoch 0, Pifarré 2, Fernandez 2, Rosler 2, Pallàs 6

Entrenador equip A:  Jiménez

Crònica:

Molt bon partit del Torrons Vicens Força Lleida que va competir pràcticament tot el partit de tu a tu contra un dels equips capdavanters de la lliga.

El partit va començar amb els dos equips molt ficats en quant a intensitat però molt erràtics de cara a cistella, sobretot per part visitant, al final de primer període el 9 – 0 no reflectia el que s’havia vist a la pista.

A partir d’aquí i a mesura que va anar madurant el partit, els dos equips es van anar ficant molt més a la pista i es va poder veure un bon partit de formació, amb dos equips que volien córrer, eren agressius de cara a cistella i defensaven intensos a tota la pista.

Va haver un moment que semblava que el Minguella trencava el partit, però els lleidatans van saber agafar-se a la pista i competir molt bé fins al final, a falta de 7 minuts 50 – 41 amb pilota visitant.

Els detalls van impedir que els lleidatans arribessin amb més opcions al final, els locals per exemple van agafar massa rebots ofensius i van llençar 24 tirs lliures per 2 visitants, tot i així l’arbitratge va ser excel·lent i cal destacar-ho.