Data: 14/03/2015

Partit:   Ekke Força Lleida C.E. “A” – C.B. Sant Josep “A”

Pavelló i hora de Joc:  Barris Nord, 12:30h

Resultat: 56-85

Parcials: 17-22 / 13-15 / 11-31 / 15-17

Arbitres: Farré i Semino

Jugadors Ekke Força Lleida C.E. “A”: Prieto (8) , Rué (6),  Martínez (4), Solsona (8), Ortega, Sánchez (12),  Civera (14), Broto, Perdices, Rosell (4)

Entrenador equip A:   López i Prous

 

C.B. Sant Josep “A”: Lizondo (12), Ricou (7), Armengol (9), Compte (12), Rafols (7), Figueras (4), Caballero, Torra (6), Luque (6), Luque (7), Muñoz-Rahos (7), Peña (8)

Entrenador equip B:   Navarro

Crònica:

L’Ekke Força Lleida C.E. encaixa una nova derrota al Barris Nord contra C.B. Sant Josep “A” en un partit en el que es locals es van desinflar al 5è període.

Els de Lleida van plantar un partit amb intensitat defensiva, cosa que va provocar errors en els de Badalona els quals aconseguien gairebé la meitat dels seus punts des de la línea de tirs lliures a causa de les faltes personals dels locals. Durant la primera meitat el marcador va mantenir la igualtat, cosa que feina pensar en que tot es decidiria al final del partit.

Però a la represa del joc els del Segrià sortiren “adormits”i els badalonins van sortir amb molta més intensitat defensiva, fet que van aprofitar i en 5 minuts aconseguien un parcial de 4-18 (34-55) que va trencar el partit.

Tot i així, els de Lleida no van donar per perdut en cap moment el partit i van seguir lluitant en tot moment, acusant de nou les faltes xiulades pels col·legiats que feien que 8 punts dels de Sant Josep dels 13 punts que aconseguien en el 6è període fossin des de la línea de tirs lliures.

Finalment el partit va seguir amb inèrcia, lluitant els dos equips i fent un bon partit tant per ells com pel públic assistent. Cal felicitar als Lleidatans que al partit d’anada van perdre per més de 50 punts de diferència i en cap moment es van veure acomplexats i van afrontar el partit “cara a cara”.