Data: 28/03/2015

Partit:   Ekke Força Lleida C.E. “A” – A.B. Vendrell

Pavelló i hora de Joc:  Barris Nord, 17:30h

Resultat: 52-73

Parcials: 15-19 / 14-22 / 11-17 / 12-15

Arbitres: Panadero i Semino

Jugadors Ekke Força Lleida C.E. “A”: Prieto (20) , Rué (2),  Martínez (4), Solsona (2),  Civera (9), Melción (3), Broto (5), Perdices (3), Solsona, Rosell (4)

Entrenador equip A:   López i Prous

 

Jugadors A.B. el Vendrell: Arnal (14), Amorós (9), Gutiérrez (6), Vacas (7), Molina (15),  Ramón (5), Bernardo (5), Mimbrero (2), Villanova (10)

Entrenador equip B:  Blay

 

Crònica:

Un Ekke Força Lleida C.E. desinflat encaixa una nova derrota al Barris Nord contra el A.B. el Vendrell en un partit que va anar cap a pitjor pels locals.

Ja des de el principi els visitants aconseguiren portar el ritme de partit i tenien les primeres avantatges en el lluminós, unes avantatges que mai van ser remuntades pels de Lleida i, per tant, sempre van anar per darrere en el marcador.

Als locals els hi costava molt anotar, havien de treballar cada atac, i molts d’ells acabaven amb errors que afavorien als de Tarragona, que aprofitaven cada avantatge i trencaven amb facilitat la defensa dels del Segrià.

Els del Vendrell van ser justs guanyadors del partit, emportant-se també el bàsquet average aconseguien així avançar als lleidatans en la taula classificatòria.