Data: 18/04/2015

Partit:   Ekke Força Lleida C.E. “A” – Catalana Occident Manresa “A”

Pavelló i hora de Joc:  Barris Nord, 17:30h

Resultat: 40-91

Parcials: 11-28 / 13-23 / 12-21 / 04-19

Arbitres: Martín i Hervas

Jugadors Ekke Força Lleida C.E. “A”: Prieto (7) , Rué (7),  Martínez, Solsona (5),  Rubin de Celis, Civera (16), Broto, Perdices, Rosell (5)

Entrenador equip A:   López i Prous

 

Jugadors C.O. Manresa “A”: Cuenca (2), Flores (9), Marsol (7), Marsol, Lao (16), Olvera (9), Romero (5), Manzanares (4), Güell (10), Claver (28), Peñarroya (6)

Entrenador equip B:  Suárez

 

Crònica:

El Força Lleida, tot i tenir un dels millors dies en encert i millorar el resultat i imatge del partit d’anada, no va poder lluitar pel marcador contra un Manresa que va demostrar ser superior en alguns aspectes.

Tot i la diferència física i el resultat del partit de la primera volta, els lleidatans van afrontar el partit com un més i en cap moment van baixar el cap, intentant fer el seu millor joc i cometre el mínim d’errades possibles contra un rival que va demostrar ser superior.

Fins i tot amb grans diferències en el marcador, els dos equips i el públic assistent va poder gaudir d’un bon joc ja que cap dels dos va baixar el llistó d’intensitat de tal manera que ambdós conjunts aconseguien treballar diferents aspectes de joc.