Data: 21/02/2015

Partit:   Catalana Occcident Manresa “AW  – Ekke Força Lleida C.E. “A”

Pavelló i hora de Joc:  12:15h

Resultat: 73-23

Parcials: 29-06 / 20-13 / 24-04 / –

Arbitres: Férez i Giménez

Jugadors C.O. Manresa “A”: Juncadella (3), Flores (3), Marsol (3), Treviño (4), Lao (16), Olvera (3), Manzanares (10), Güell (6), Claver (13), Peñarroya (12)

Entrenador equip A:  Suárez i Llobet

Jugadors Ekke Força Lleida C.E. “A”: Prieto (3), Rué, Martínez, Solsona, Sánchez (5), Rubin de Celis, Civera (8), Melción (3), Perdices (2), Rosell (2)

Entrenador equip B:   López i Prous

Crònica:

L’Ekke Força Lleida no va poder plantar cara davant un Catalana Occident Manresa que, tot i no començar a un molt bon nivell, va ser superior en molts aspectes durant tot el partit.

El partit va començar amb molt poc ritme i molt desencert per part d’ambdós conjunts, arribant a tenir un marcador de 6-4 després de 5 minuts de joc. Va ser a partir d’aquest moment que, amb un molt bona intensitat ofensiva i molt bona lectura de les situacions, juntament amb un moment de desconcert i frustració dels Lleidatans que portaren a fer un parcial en 5 minuts de 23-2 que allunyava les possibilitats de disputar el partit i treia la motivació als visitants que es veien sense recursos per parar als peus al rival que tenien davant.

Tot i així, els del Segrià van seguir lluitant i plantant cara al nivell que podien intentant acabar de la forma més digna possible, però les diferències anaven creixent fins que es va tacar el marcador en el minut 8 del tercer període havent arribat a una diferència de 50 punts.