Data: 17/01/2015

Partit:   C.B. Sant Josep “A” – Ekke Força Lleida C.E. “A”

Pavelló i hora de Joc:  17:30h

Resultat: 79-29

Parcials: 28-07 / 26-13 / 15-9 / 10-00

Arbitres: Osorio i Esteban

Jugadors C.B. Sant Josep “A”: Lizondo, Ricou (25), Armengol (4), Compte (13), Majoral (2), Figueras (4), Caballero (13), J. Luque, A. Luque (4), Muñoz (2), Peña (15)

Entrenador equip A:  Navarro G. i Roses U.

Jugadors Ekke Força Lleida C.E. “A”: Prieto (4), Rué, Martínez (2), Solsona, Sánchez (8), Rubin de Celis (3), Civera (12), Melción, Broto, Rosell

Entrenador equip A:   López X.

Crònica:

L’Ekke Força Lleida “A” s’estrena amb una derrota en el Campionat de Catalunya Infantil a casa d’un Sant Josep que no era tan superior com pugui mostrar el marcador.

El partit s’iniciava amb molt ritme per part dels dos conjunts que feia que ambdós cometessin molts errors i tinguessin molt desencert (en els dos primers minuts sols hi va haver una cistella per cada equip). Els locals aconseguien les seves primeres diferències gràcies al seu físic aconseguint anotant moltes cistelles de rebot ofensiu, aspecte que els de Lleida no van ser capaços d’aconseguir millorar.

Però el Força Lleida en cap moment baixà els braços, aconseguint en la represa després del descans que la diferència no cresqués de forma exponencial. Al final, la manca d’encert dels locals i el desencert i pèrdues dels visitants acabaren per tancar el marcador final de partit.