Aquest vespre ha tingut lloc al Pavelló Barris Nord la inauguració oficial de la nova sala VIP del Força Lleida.

El gerent del club Ramon Bordas ha donat la benvinguda al centenar d’assistents a l’acte i ha agraït a institucions, empreses i fotògrafs el seu suport i col·laboració per fer possible aquest nou espai. També ha donat les gràcies als periodistes, staff tècnic i jusalavip3gadors de l’Actel Força Lleida per venir a la inauguració.

Posteriorment, ha donat la paraula al sr. Paco Cerdà (Diputació de Lleida) qui ha destacat la importància i l’oportunitat d’aquest nou espai per als patrocinadors i sponsors i el gran retorn per a ells. Finalment, el sr. Àngel Ros, Alcalde de Lleida, ha valorat de “molt bona iniciativa” la creació d’aquesta nova Sala VIP, ja que aporta més valor al club i és un plus per a les empreses els dies de partit.

Per últim, la directiva del Força Lleida encapçalada pel president Félix González i les autoritats assistents han fet un brindis.

sala vip1

La nova Sala VIP és una de les apostes més importants del Força Lleida aquest any. Situada a peu de pista i amb una capacitat per a 100 persones, serà l’espai ideal per tal que patrocinadors, sponsors i empresaris que donen suport al Força Lleida descansin, parlin tranquil·lament, gaudeixin i/o facin networking abans dels partits de l’Actel Força Lleida i durant el descans.

 

 

La nova Sala VIP del Força Lleida ha estat possible gràcies a les següents empreses/institucions:

WhatsApp Image 2017-07-20 at 23.06.13