Els partits de pretemporada ja han començat. El primer equip del Força Lleida va viatjar ahir al vespre a Artés per disputar el seu primer encontre davant de l’ICL Manresa.

L’inici del partit va començar molt igualat entre ambdòs equips. L’Actel Força Lleida va començar amb la pilota en el seu domini gràcies al salt inicial de Mike Karena. Durant uns minuts, l’equip lleidatà va anar per davant el marcador però, un encertat ICL Manresa va capgirar el domini. El primer quart va acabar amb un resultat de 21-14 favorable a l’equip local. En el segon temps, la igualtat entre els equips era present i l’Actel Força Lleida va aconseguir reduir un punt de distància en el marcador (39-33).

El tercer quart va ser per a l’equip de Lleida. L’encert de Mbaye (15) i la precisió de Djukanovic (10) van ser claus per a remuntar punts i deixar el marcador 53-53. Però, el Manresa no va abaixar els braços en els últims 10 minuts i, Lundberg (16p), Múgica (16p) i Trias (15p) van ampliar la distància de punts i el partit va finalitzar amb un 73-63 favorable a l’equip local.

 

Al finalitzar el partit, l’entrenador de l’Actel Força Lleida Borja Comenge va destacar que el partit havia estat molt profitós per als dos equips, que s’havia jugat amb molt de ritme i que no s’havia trencat el partit fins els últims 4 minuts. “Hem pogut provar tots els jugadors, amb bones sensacions”, va afegir Comenge. “El poc treball que portem a sobre de pràcticament 10 dies ja ens serveix per poder estar a un nivell bo pel moment de la temporada que estem ara mateix”.

 

1Q. 21-14 | 2Q. 39-33 | 3Q. 53-53 | 4Q. 73-63

Méndez (6), Rubín de Celis (2), Karena (10), Djukanovic (10), Cuéllar (6)

Ogungbemi (5), Bergadà (3), Mbaye (15), Lafuente, Elvira, Juampi, Artús (3), Feliu.