puma

L’Actel Força Lleida viatja en aquests moments cap a terres asturianes on demà (20:45 hores) jugarà davant l’Oviedo en partit corresponent a la setena jornada de l’Adecco Oro.

Pumarín, forti inexpugnable la passada temporada, no ha vist guanyar encara al seu equip que, curiosament, ha guanyat el tres partits que ha juga fora de casa. El món al revés. Però analitzant el calendari de l’equip asturià s’observa que ha esta molt més fort a casa Breogan, Melilla, Navarra) que a fora. Per aquest motiu l’entrenador de l’Actel Força Lleida, Joaquin Prado, creu que “el Oviedo a final de temporada estici segur que haurà guanyat més partits a casa que a fora. Però si crida l’atenció que porti 0 de 3 a Pumarín i 3 de 3 a fora”. Prado, nascut a Oviedo, creu que “l’equip asturià és de molt nivell. Amb un bloc que continua d’altres temporades però que potser si estan una mica irregulars en aquest començament de temporada”. Un Prado disgustat per haver d’afrontar una setmana amb tres partits que veu “dolent per a la competició, ja uqe a la majoria d’equips, com el nostre, no els afavoreix res. A més, complica molt l’assistència al pavellons… vaja que no ajuda en res segons la meva opinió”.

Sigui com sigui, els lleidatans viatjen amb la única baixa de Gerard Sevillano, ja a la recta final de la seva recuperació, per afrontar un difícila partit. El matx es jugarà a les 20:45 hores i es podrà seguir en directe per Ua1 Ràdia (104.5 FM) i per FEBTV.