Aquest matí s’ha presentat de manera oficial Timothy Bo Derksen. L’escorta americà arriba a l’Actel Força Lleida per a la propera temporada. En la presentació han estat presents el directiu Albert Aliaga, l’entrenador assistent Jorge Serna i el jugador.

Aliaga ha iniciat la roda de premsa afirmant que amb aquest fitxatge, en principi, es dóna per tancat l’equip i que la incorporació de Derksen a l’Actel Força Lleida és ideal per acabar de cobrir la línia exterior.

“Ens encanta la plantilla”, ha manifestat Jorge Serna. Després de buscar un jugador en el mercat nacional, comunitari i extracomunitari van veure en Tim Derksen el perfil ideal de jugador que els faltava per cobrir la seva posició. Serna ha valorat molt positivament que Derksen conegués la LEB Or, ja que l’any passat hi va jugar amb el Marín PeixeGalego i creu que és un punt més de seguretat. “Pot jugar de 2 i 3, a ambdós bandes de la pista, té velocitat i qualitat a les mans”, ha comentat. A més, Serna ha destacat la precisió de Tim amb el tir de 3, qui ha arribat a un percentatge de 44% de tirs des d’aquesta posició.

L’staff, el joc de l’equip i una cultura diferent han estat handicaps pels quals Tim Derksen es decidís per venir al Força Lleida i no a un altre club. Ha manifestat que la LEB Or és una lliga que respecta molt, així com a jugadors de l’Actel Força Lleida com Miki Feliu i Juampi Sutina. “He donat sempre al 100%”, declara el jugador, qui afirma que s’adapta bé al joc de l’equip i al sistema. Derksen ha afegit que aspira a arribar a jugar el màxim de partits possibles aquesta temporada i ha manifestat que només té el cap al Força Lleida i no en altres categories.