El Grup Català de Treball, es suma de forma important al projecte del Força Lleida com a nou sponsor del club lluint, entre d’altres espais, als pantalons de joc del primer equipmapahome[1].

Grup Català de Treball, amb més de 20 anys d’experiència ofereix els serveis de treball temporal, outsourcing, eficiència energètica i formació, i disposa d’oficines a: Mollet del Vallès, Berga, Manresa, Igualada, Sabadell, Torelló, Terrassa,  Barcelona, Reus, Olot, Mataró, Martorell i Lleida.
L’oficina a Lleida està situada al carrer Príncep de Viana, 68, local 2 · 93 161 29 01 – infolleida@grupcatala.com
Qui integra el Grup Català?

integra-logo-1

Punt de trobada entre empresa i treballador/a. Posen a disposició el candidat/a més adequat. Arrelats al concepte d’empresa de treball temporal (ETT) des de fa més de 20 anys, comptem amb un equip de professionals amb capacitat per resoldre tant situacions habituals com les atípiques relacionades amb necessitats de personal.

 

 15724701_1236868416360337_5681776585440536807_o[1]

 

integra-logo-3

Experts en flexibilitat i solucions innovadores amb el principal objectiu de guanyar productivitat, rendibilitat i competitivitat.

 

 

 

 

integra-logo-2

Millorar en eficiència energètica és millorar en competitivitat. Redueix cost en energia. Amb els serveis d’eficiència t’ajudaran amb l’organització i realització d’actuacions estratègiques, per tal de reduir costos energètics.

 

integra-logo-4

 

La peça clau per estar a l’avantguarda. Confia la formació i la gestió RH en les mans de Grup Català de Treball.
Juntament amb Egara Formació, realitza formació on-line i presencia