Grup Barna – Força Lleida Cadet 1er any

Marcador final: 110 – 104

Parcials:

Primer període: 23-22       Segon període: 21-18

Tercer període: 22-30        Quart període: 30-26

Pròrroga: 14-8

Crònica:

El Força Lleida, que es manté a la meitat de la taula de la classificació, després de dues victóries molt importants i treballades, s’enfronta a domicili a casa de Grup Barna, equip que encara no ha vist la derrota en la competició.

Els jugadors visitants van començar amb un molt bon parcial al inici del partit, corrent molt be el contraatac i aconseguint cistelles després d’un gran treball en el rebot ofensiu. Els locals poc a poc van anar ficant-se al partit retallant la petita advantatge que habien aconseguit els de Lleida acabant el primer període en un punt per sobre.

El segon període va ser molt semblant al final del primer on els dos equips tenien un gran percentatge d’encert en els llançaments a pesar d’una defensa molt activa pels dos conjunts en un petit intercanvi de parcials pels dos equips fins que els jugadors locals van aconseguir anar al descans amb una diferència de 4 punts.

El tercer quart va ser dominat pels jugadors de Leida on a pesar de aconseguir un gran nombre de cistelles tant en el contraatac com en el 1 contra 1, van mantenir una gran intensitat en la defensa, robant pilotes i evitant cistelles dee equip rival en una defensa molt agressiva.

La primera meitat de l’últim període els visitants van dominar aconseguint un parcial positiu tant en el 1 contra 1 com en dos triples que els van col·locar deu punts per sobre en el marcador a falta de 4 minuts. A pesar de l’avantatge aconseguit, la lesió de dos dels jugadors més la expulsió de dos mes per 5 faltes, va passar factura i els locals no van afluixar, aconseguint retallar la distància en un final de quart molt ajustat on un triple a falta de 7 segons va aconseguir empatar el marcador forçant la pròrroga, on els jugadors de Lleida van estar afectats per les baixes i a pesar del esforç no van poder endur-se la victòria.

Enhorabona als dos equips on van estar els 40 més els 5 minuts de pròrroga en un nivell de basquet de molta qualitat e intensitat.

 

Jugadors:

Grup Barna:

Aguilar (18), Aguera (19), Sainz (4), Mejia (21), Salgado (12), Reyner (1), Martinez, Ballester, Perez (13), Montiel (6), Domenech (14), Giu (2)

Força Lleida:

Lopez, Carrera (17), Sierra (24), Elvira (6), Codina, Jove (2), Mata (14), Solsona, Puiggros (4), Escandil (24), Aliaga (13)