La família del l’Actel Força Lleida v viure ahir la festa d’acomiadament de la temporada on abonats, patrocinadors, famílies de la base, jugadors, entrenadors, directius, aficionats, autoritats i treballadors del club van poder gaudir plegats d’una agradable vetllada al Mirador dels Camps Elisis.87

La festa, amb més de 260 persones, va comptar amb tres eixos principals.

El primer. Compartir una estona tots junts, on tots els que no es coneixien poguessin parlar en primera persona amb els altres. Pares de la base amb jugadors del primer equip, entrenador amb
patrocinadors, jugadors dels equips inferiors amb el president o directius….. una gran estona per a tots i molt especial sobretot per als més petits.

La segona. El moment de reconèixer el treball de tothom i destacar els valors del club en uns reconeixements particulars de significat global. Així vuit jugadors de diferents equips de la base van rebre una distinció pels seus valors durant la temporada. El integrants del Júnior A que acaben cicle (per l’edat) al club; pel seu esforç i compromís amb l’entitat fins el darrer dia. En agraïment a tots els pares, es va reconèixer també als progenitors que actuen com a delegats de l’equip dels seus fills en els partits que es juga com a local. I, com no, a la representació d’empreses que recolzen al club que ahir eren presents a l’acte. Sense elles el projecte no seria possible.

1       4

2 3

La tercera. El reconeixement a la bona feina i la representativitat del club amb els parlaments dels representants de les institucions, el diputat provincial Paco Cerdà i la regidora de la Paeria Montse Parra. L’acte va finalitzar amb el discurs del president del club, Félix González, que va voler agrair amb aquestes línies el bon any viscut al Barris Nord:

  1. Benvinguts a la nostra Festa Força Lleida 2017.
  1. En primer lloc, voldria, en nom del Club, donar les gràcies a tots els que heu fet possible aquesta magnífica temporada: Des dels nostres voluntaris i staff, fins a les famílies, patrocinadors, aficionats, premsa, jugadors, etc.. Sense vosaltres no hagués estat possible. 5
  1. Ens ho hem passat molt bé i després del sotrac esportiu de la temporada passada, ha estat molt important estar sempre en la meitat de dalt de la lliga i haver garantit la permanència ja al febrer.
  1. La LEB esta molt competida, hi ha molta igualtat, els partits són un bon espectacle i al Barris Nord els hem gaudit de veritat. El nostre Barris, a més de ser un exemple d’esportivitat i educació és el que més anima al seu equip, s’ha convertit en un de les nostres estrelles de joc.
  1. Però cal seguir creixent, la nostra meta a curt termini és ser un dels millors clubs de la Leb Or i a mig termini intentar convertir-nos en un club candidat a estar a ACB de forma sostenible. Per aconseguir-ho necessitem l’esforç i l’aportació de tots, Club, base, afició, institucions i empreses. Arribarem a ser el que entre tots vulguem ser, és a les nostres mans.
    Per la nostra part posarem tota la il·lusió i experiència per aconseguir-ho.

Força Lleida!!!