Alguns dels jugadors de la primera plantilla de l’Actel Força Lleida han parlat aquesta setmana sobre el partit d’aquest divendres a les 21h a Melilla. Aquests han estat Gerard Sevillano, Marc Rubín de Celis i Agustí Sans.

GERARD SEVILLANO

El “22” del Força Lleida ha afirmat que “hem d’anar a Melilla a donar guerra. Ells tenen jugadors molt bons, amb molt de recorregut i amb molta experiència. Serà un partit duríssim.” A més, Sevillano ha indicat que “ningú pensava abans de començar, anar amb 7 victòries en 9 partits. I, a més, els 2 partits que hem perdut els hem competit fins al final.”

Pel que fa a l’apartat individual, el jugador barceloní indica que “aquesta temporada em sento un jugador nou, diferent. Em noto bé i amb confiança.”

MARC RUBÍN DE CELIS

El base format al planter del club ha assenyalat que “Melilla és un viatge llarg però que no ens pot servir com a excusa. Hem de fer la nostra feina. Caldrà estar molt atents en defensa i en el rebot. Si és així, tindrem possibilitats de guanyar a la seva pista.

I, a més, ha afegit que “ara l’equip és millor a nivell defensiu. A nivell ofensiu estem jugant bé però ens cal buscar més situacions de tir.”

AGUSTÍ SANS

El menorquí ha apuntat que “hem de seguir la línia de competir i arribar fins al final amb opcions. Serà un partit bastant complicat però si estem encertats en el tir i intensos en defensa, segur que tindrem opcions de guanyar.”

David Farrero