El Força Lleida col·labora amb Creu Roja Joventut en la campanya “Cap Infant Sense Joguina” sota el lema “Els seus drets en joc”. Diumenge, 10 de desembre a les 18h en el partit davant el Cáceres P. De la Humanidad, s’habilitarà a l’entrada del pavelló Barris Nord un espai on el assistents que vulguin puguin portar una joguina nova per als infants en situació de vulnerabilitat. A tots els assistents al partit que participin en aquesta campanya tindran 2 entrades per a bescanviar per al següent encontre a casa (divendres, 22 de desembre davant el TAU Castelló).

*Aquesta campanya per al dia 10 coincideix amb la presentació dels equips de la base del Força Lleida que es farà durant el descans del partit.

 

Creu Roja Joventut

Creu Roja Joventut celebra aquest Nadal la 25a campanya “Cap Infant Sense Joguina” amb el lema “Els seus drets en joc”. L’objectiu d’aquesta campanya és cobrir el dret dels infants al joc i recollir joguines per a nens i nenes en situació de vulnerabilitat. Es necessiten prop de 55.000 joguines noves i educatives, no bèl·liques ni sexistes. La campanya preveu repartir joguines a més de 23.000 infants. A la província de Lleida es preveu repartir vora 2000 joguines noves entre els infants en situació de vulnerabilitat. La recollida es fa entre el 20 de novembre i el 3 de gener i es durà a terme a més de 400 municipis catalans i gràcies a més de 1200 voluntàries/es. Es pot consultar els llocs de recollida i més informació al web www.lajoguinaeducativa.com.

creu roja 2