El Força Lleida col·labora amb el Banc d’Aliments i porta el “Gran Recapte” al Barris Nord el diumenge 3 de desembre coincidint amb el partit que l’Actel Força Lleida juga davant l’Araberri (19h).

El club habilitarà a l’entrada del pavelló Barris Nord un espai per tal que els assistents al partit puguin portar aliments no peribles (llegums, oli, conserves…) i participar en el “Gran Recapte” del Banc d’Aliments.

Cada kilogram de menjar compta i des del club ho premiem de la següent manera:

  • 3kg = 1 entrada
  • 6kg = 2 entrades 
  • 9kg = 3 entrades
  • 12kg = 4 entrades

A més, només per participar en el “Gran Recapte” s’entra en el sorteig de una entrada VIP per a dos persones per al partit següent (10 de desembre davant el Cáceres P. Humanidad) i d’una pilota signada per tots els jugadors de l’Actel Força Lleida.

Validesa de l’entrada

Per als no abonats al Força Lleida, l’entrada serà vàlida per al partit del mateix dia 3/12. Els abonats la podran utilitzar per al mateix dia o per a qualsevol altre partit de la Lliga Regular LEB OR de la temporada 2017-2018.

 

Ajuda al Banc d’Aliments
El “Gran Recapte” necessita voluntaris per als dies 1 i 2 de desembre que vulguin col·laborar en la recollida dels productes i la seva classificació. Podeu fer-vos voluntaris al web del Banc d’Aliments (clica AQUÍ) o enviant un e-mail a info@bancalimentslleida.cat.

Supermercats i altres establiments d’alimentació de Lleida habilitaran un espai per recollir aliments que després es destinaran a un centenar d’entitats socials de la província de Lleida que treballen amb famílies en situació de pobresa i/o risc d’exclusió social. Els productes que més es necessiten són oli, llet, llegums, conserves… i tot aquell producte de més durada de conservació

 

Fem-ho entre tots. Fem Força, Lleida!