torregrossa

El Força Lleida finalitza demà el seu “curs escolar” amb les darreres visites de la temporada als centres educatius del territori.

Amb la visita demà a l’Espiscopal, la Sagrada Família i al CEIP La Creu de Torrefarrera el club lleidatà tancarà aquesta acció amb la visita de 39 centres educatius havent difós de forma directa els valors de l’esport i del club lleidatà a 5.800 alumnes de 6 a 12 anys.

L’activitat, que a la ciutat de Lleida s’emmarca en el Programa Educació a l’Abast de la Paeria, és gratuïta i va dirigida a alumnes de 1r a 6è de primària. Un tècnic i dos jugadors del club es desplacen als centres escolars on es fa una xerrada interactiva i una activitat a la pista de bàsquet del centre educatiu. Habitualment, almenys un dels jugadors que fan la xerrada és de parla anglesa i, per tant, una part de l’activitat es fa en aquest idioma, afegint valor a l’acció.

Els objectius de l’activitat són: difondre els valors de l’esport i del bàsquet en particular, promocionar el club i potenciar la Grada Escolar al Barris Nord.

 

foto 5 foto 5 (2) foto 4 foto 4 (2) foto 3    espiga

 

jocbola1