Data: 05/06/2016

Partit:   Torrons Vicens Força Lleida A- Nou Esplugues 00

Pavelló i hora de Joc: Poliesportiu la Sénia

Resultat:(78-87)

Parcials:(16- 24), (19 – 20), (20– 19), (23-24)

Arbitres: Moron, Marco

Jugadors Torrons Vicens Força Lleida A:, Elvira 6, Codina 5,  Mata 9, Puiggrós 6, Escandil 0, Aliaga 10, Civera 0, Sierra 21, Lopez 0, Jove 4, Carrera 12, De Pedro 5

Entrenador equip A:   Solsona i Prado

Jugadors Lliça d’Amunt A: Carvajal 16, Diaz 8, Lopez 10, Martin 5, Aguilà 1, Caro 7, Soriano 4, Villarejo 5, Valdeolivas 3, Aldabo 8, Martinez 10

Entrenador equip B:  Albalat, Martinez

Crònica:

Partit corresponent a la final del campionat interterritorial de Catalunya entre Torrons Vicens Força Lleida i Nou Esplugues.

El partit va començar amb l’Esplugues molt concentrat i el Força Lleida molt tou i amb poca tensió, això va provocar un parcial de 0-13 en el marcador. Els lleidatans van entrar en el partit a base d’una bona defensa i transicions ràpides, tot i així al finalitzar el primer període l’avantatja era de 8 punts. En el segon període es va arribar a situar a 4 punts de l’equip d’Esplugues, però dos llançaments de 3 punts consecutius tornaven a estirar el marcador, en la mitja part s’arriba  35-44.

En el tercer període la mateixa dinàmica, els lleidatans amb molts esforços i amb un bon atac s’apropava, però l’Esplugues molt constant, sobretot en atac, aprofitava els seus moments per no permetre entrar en el partit als jugadors del Força Lleida. En el darrer període els lleidatans que s’apropaven una altra vegada fins als 4 punts diversos cops, no aconseguia mai apropar-se més, per no consolidar la seva defensa, ja que, cada atac dels dos equips era cistella i això afavoria als Barcelonins, que ampliaven en el darrer minut la seva avantatja gràcies als tirs lliures i s’emportaven la Cadet Interterritoral. Una llàstima pels Lleidatans que han realitzat una gran competició i aconsegueixen el subcampionat d’aquesta categoria.