Aquesta tarda, els jugadors de l’Actel Força Lleida i tot l’equip tècnic han gaudit d’una sessió de karts al Circuït de Kàrting Menàrguens.

La jornada ha començat amb un dinar d’equip al McDonald’s de Lleida i després s’ha posat rumb a Menàrguens per gaudir d’aquesta activitat grupal i a l’aire lliure, amb l’objectiu de desconnectar per una estona del bàsquet com a competició, promoure les relacions entre companys i fer equip.

Un dels objectius del Força Lleida és apropar el club a tots els lleidatans (ciutat i província) i, per això s’intenta participar del màxim d’activitats possibles. S’ha decidit fer aquesta activitat per celebrar el 10è aniversari del Circuït de Kàrting Menàrguens que enguany organitza la I Copa Kàrting Terres de Ponent que tindrà lloc el dia 23 de setembre a les 10h. Es tracta d’un esdeveniment amateur amb karts que facilita el propi circuït destinat a joves (a partir de 15 anys) i adults. Les inscripcions (que inclouen regals) es poden realitzar a ticketea.com (I Copa Kàrting Terres de Ponent). Podeu consultar tota la informació al Facebook del Circuït.

Karting Menàrguens