Aquest matí ha estat presentat oficialment en roda de premsa Jarred Ogungbemi-Jackson. El base arriba a l’Actel Força Lleida per a la propera temporada. En la presentació han estat presents el directiu Albert Aliaga, l’entrenador assistent Jorge Serna i el jugador.

 

“Feia molt temps que buscaven un jugador amb el seu perfil”, ha comentat Jorge Serna, i ha destacat la seva capacitat d’organització del joc, la seva creativitat i la rapidesa de moviment del jugador. A més, ha ressaltar el bon joc que pot fer amb Marc Rubin de Celis.

Per la seva banda, Ogungbemi s’ha considerat un jugador  amb capacitat suficient per liderar el tempo de l’equip. “Des del primer dia mirava com es movien els meus companys a la pista per empatitzar amb cada tipus de jugador”, ha comentat. Ogungbemi ha declarat que “des de les primeres negociacions pel meu fitxatge vaig començar a mirar vídeos del joc de l’equip i vaig preguntar a l’entrenador quina era la idea de joc”. Si be és cert que el jugador tenia vàries ofertes sobre la taula, es va decidir per l’Actel Força Lleida perquè tenia ganes de jugar a la lliga espanyola i perquè hi havia alguna cosa dins seu que li deia que era el millor per a ell.