El Força Lleida juga demà el primer partit de la temporada al Barris Nord davant el CB Ourense a partir de les 21 hores. El matx arriba després de la primera victòria dels homes de Joaquin Prado a la pista del Clínicas que ara volen rematar amb una bona actuació davant l’equip gallec que arriba a Lleida amb dues victòries i una derrota (per la mínima davant el Palència) i amb el paper de favorit pel partit de demà.

El debut dels de Prado al Barris Nord ha aixecat molta expectació a la capital del Segrià i demà s’espera una bona entrada per ajudar a l’equip a aconseguir la victòria.  Serà un partit ple d’al·licients; les cheerleaders de la Dansa Estudi, l’Hèlix la mascota, la nova Penya Jäger, la Grada Escolar i el Grup de Percussió Rojos de Junda són les armes que le Força Lleida tindrà a favor des de la graderia per sumar la segona.

L’ambient haurà d’ajudar a l’equip ja que Prado avisa que “l’Ourense és un bloc sòlid. Un equip que rep molts pocs punts. Que està pensat per estar a dalt, i que té 4 jugadors molt experimentats per a la competició que seríen referència en qualsevol equip”. Tot i això el tècnic asturià confia “en marcar el ritme de partit que ens interessa i poder lluitar per la victòria”.

El matx començarà a les 21 hores amb arbitratge de Carpallo Miguelez i Pagan Baró.