Aquest matí, els jugadors del primer equip del Força Lleida s’han sotmès a una analítica de control a Vithas Salut, pertanyent, junt al Vithas Hospital Montserrat, al grup sanitari Vithas, que compta a Espanya amb 25 centres; 12 hospitals i 13 centres monogràfics altament especialitzats anomenats Vithas Salut.

Com a part de la revisió que se’ls hi va practicar a l’inici de la pretemporada, el doctor Roger Poblet, de la Unitat de Medicina de l’Educació Física i l’Esport de Vithas Salut, els hi ha demanat una analítica que engloba l’hemograma i la bioquímica.

Així, es tindran en compte les funcions hepàtica i renal, els nivells de glucosa i proteïnes en sang, i l’equilibri dels electròlits i líquids de l’organisme.

Segons declaracions del doctor Poblet, aquestes analítiques ens permeten conèixer l’estat general del jugador a nivell de funció renal, ions, hemograma (per descartar anèmia) i altres paràmetres com la vitamina B12 i l’àcid fòlic que en esportistes es poden veure alterats.

L’objectiu principal és, doncs, conèixer l’estat general del jugador i intentar corregir les possibles alteracions abans que es pugui produir una patologia o quelcom que alteri el rendiment.

 

El compromís de Vithas: qualitat, innovació i llarg termini

Vithas atén anualment més de 2.000.000 de pacients en els seus 12 hospitals i 13 centres monogràfics especialitzats denominats Vithas Salut. Els hospitals estan ubicats a Alacant, Almeria, Granada, Las Palmas de Gran Canària, Tenerife, Lleida, Madrid, Màlaga, Vigo i Vitòria-Gasteiz. Els centres Vithas Salut es troben a Màlaga, Lleida, Almeria i la província de Pontevedra, on estan emplaçats els centres Vithas Salut Fisium de Pontevedra, Vilagarcía, Marín, Sanxenxo, A Estrada, Caldas de Reis i Vigo.
L’aposta de Vithas per una assistència sanitària de qualitat va unida al compromís d’inversió permanent en millora d’infraestructures i dotacions tecnològiques. Amb un model de creixement que es basa en la diversificació geogràfica i la sostenibilitat, el grup preveu consolidar la seva presència nacional ja sigui de manera orgànica o mitjançant adquisicions.