El Força Lleida ha plantat cara a la qualitat del Zenit fins a la mitja part. A la represa, els visitants s’han mostrat molt més encertats i han aconseguit ampliar la distància en el marcador fins aconseguir la victòria.

trofeu_federoptics-3-de-6

El partit s’iniciava amb un intercanvi de cistelles llunyanes, la majoria des de la línia dels 3 punts on tots dos equips es mostraven encertats. Al minut 6 de joc, un petit parcial de 0-6 a favor del Zenit obligava als lleidatans a demanar el primer temps mort del partit amb (12-17) al marcador. Després del temps mort, el Força Lleida reaccionava i amb una circulació fluida de la pilota aconseguia retallar distàncies. No obstant, l’encert des de la línia exterior del Zenit deixava el marcador en (19-25) al final del primer quart.

El segon quart s’iniciava amb un gran encert dels visitants, anotant un seguit de triples que els feia aconseguir un parcial de 2-12, i ficava el (21-37) al marcador. Els lleidatans realitzaven un seguit de cistelles que els apropaven a deu punts del Zenit a falta de 3 minuts per arribar al descans, moment en el que Vasily Karasev , tècnic visitant, demanava temps mort per frenar la reacció local (32-42). Un intercanvi de cistelles feia que la distància en el marcador no es reduís, fins que en les dos últimes possessions, un triple del visitant Ryan Toolson i una cistella del lleidatà Marc Rubín de Celis deixava la distància en 11 punts al descans (41-52).

A la represa el Zenit demostrava la seva qualitat damunt la pista i aconseguia enllaçar un seguit de bones accions que acabaven en cistella o falta dels lleidatans, ampliant la distància al marcador (49-68). Això obligava al tècnic Borja Comenge a demanar temps mort al minut 25 de partit per tal de redreçar la situació. El Zenit no afluixava i aconseguia distanciar-se 28 punts en el marcador, (56-84) al final del tercer quart.

En l’últim quart tots dos conjunts encadenaven bones accions, aconseguinttrofeu_federoptics-6-de-6 anotar un seguit de cistelles que mantenia la distància de 28 punts en el marcador amb la que s’havia iniciat el quart. L’equip local demanava temps mort en el minut 33 de joc per tal d’intentar retallar distàncies amb el Zenit. Els visitants no deixaven marge a la reacció dels locals, i aconseguien endur-se el Trofeu Federòptics amb un marcador final de (77-111).

ESTADÍSTIQUES